Constructeur

Ben jij onze nieuwe Constructeur? Wij kunnen je hulp goed gebruiken bij het berekenen en ontwerpen van onze projecten!

Wat doe je als Constructeur?

Als Constructeur weet jij als geen ander hoe je de wensen en ideeën van onze klanten omzet naar een concreet ontwerp. Je snapt dat je een opdracht goed moet bestuderen en interpreteren om vervolgens een advies te geven over de technische functionaliteit en financiële haalbaarheid. Wij overtreffen graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers door innovatieve en duurzame oplossingen aan te bieden. Door jouw vaktechnische expertise speel jij hier een belangrijke rol in.
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Engineering en rapporteert aan de Manager Operations.

Jouw Profiel:
  • Je hebt een MBO/HBO diploma werktuigbouwkunde en werkervaring als Constructeur in een soortgelijke branche.
  • Je hebt ervaring met een CAD-pakket b.v. Solidworks, Inventor of Autocad.
  • Je kunt goed communiceren in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod:
Elicra Electrowarmte bv biedt jou een uitdagende dynamische internationale functie binnen een High Tech werkomgeving die volop in beweging is. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden pakket passend bij jouw verantwoordelijkheden, ADV uren, pensioen, doorgroeimogelijkheden en de benodigde opleidingen.

Wie zijn wij?

De Glaesum Group waar Elicra Electrowarmte bv onderdeel van is, gevestigd in Nijkerk is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse Maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 35 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.

Spreekt de vacature van Constructeur bij de Elicra je aan, en wil je samen met ons bouwen aan je toekomst? 
Dan ontvangen wij graag een korte motivatie met cv via de 'Solliciteer' button t.a.v. Robert Soet, Corporate Recruiter. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan telefonisch contact op (06-53855111) of stuur ons een mailtje! We zien je reactie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
01-09-2019
Standplaats
Nijkerk
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Marktconform
Trefwoorden
.
Branche
Maakindustrie
Provincie
Gelderland
Trefwoorden
.